Qanday qilib biznes uchun foydalanish shartlari va maxfiylik siyosati

Shartlar va maxfiylik siyosati har qanday biznes uchun muhim huquqiy hujjatlardir. Shartlar biznes va mijozning har bir huquq va majburiyatlarini aniqlaydi. Maxfiylik siyosati qanday qilib korxonalar mijozlarning shaxsiy ma'lumotlarini saqlashi va ulardan foydalanishni tavsiflaydi. O'zingizning shartlaringizni va shaxsiy holatingizga mos keladigan maxfiylik siyosatini ishlab chiqishda sizga yordam beradigan manbalarni Internetda topishingiz mumkin, ammo ushbu muhim huquqiy hujjatlarni ishlab chiqishdan oldin siz har doim kichik biznes advokati bilan maslahatlashishingiz kerak.

Shartlaringizni ishlab chiqishga tayyorlanmoqda

Shartlaringizni ishlab chiqishga tayyorlanmoqda
Shartlarni tushuning. Shartlar va shartlar (T & C) mijozlarning biznesingiz bilan o'zaro munosabatlari uchun asos yaratadi va sizning biznesingiz o'z mijozlari bilan qanday munosabatda bo'lishini aniqlaydi. Ular sizning protseduralaringiz va jarayonlaringizni yozib qo'yadilar, sizning javobgarligingizni cheklab qo'yadilar va siz va mijoz bilan bog'lanishga rozi bo'lgan shartnomalarni belgilaydilar. Siz ularni biznesingiz va mijozingiz o'rtasidagi shartnoma deb hisoblashingiz mumkin. Ular sizning biznesingiz sifatida sizning huquqlaringiz va majburiyatlaringiz nima ekanligini va mijozingizning huquq va majburiyatlari nima ekanligini boshqaradilar.
  • Ko'pincha siz o'zingizning o'zingiz yaratishda qo'llanma sifatida foydalanishingiz mumkin bo'lgan "qozonxona" shartlarini topishingiz mumkin. [1] X ishonchli manbalar AQShning kichik biznes ma'muriyati AQSh hukumat agentligi kichik biznesni qo'llab-quvvatlashga qaratilgan
Shartlaringizni ishlab chiqishga tayyorlanmoqda
T & C murojaat qiladigan asosiy yo'nalishlarni bilib oling. Sizning T&C-da aniq ma'lumotlar sizning biznesingiz turiga bog'liq bo'ladi. Shu bilan birga, deyarli barcha T&C tomonidan ko'rib chiqilishi kerak bo'lgan bir nechta asosiy yo'nalish mavjud: [2]
  • Mahsulotlar va xizmatlar.
  • Narxlar va to'lov.
  • Kafolatlar va kafolatlar.
  • Mualliflik huquqi va savdo belgilar.
  • Xizmatni to'xtatish.
  • Boshqaruv qonuni, siz o'zingizning shartlaringizni tartibga soluvchi qonunni (masalan, o'zingizning shtat qonuningiz) tartibga soladigan qoidalarni kiritishingiz kerak.
  • Shartnomadagi o'zgarishlar. Siz istalgan vaqtda shartlarni o'zgartirishingiz mumkinligi to'g'risida gaplarni qo'shishni xohlaysiz.
Shartlaringizni ishlab chiqishga tayyorlanmoqda
Sizning biznesingiz talab qiladigan shartlar ro'yxatini tuzing. Shartlar turlarini o'rganib chiqqandan so'ng, aniq qaysi biringiz sizning holatingizga tegishli va qaysi biri mos kelmasligi aniq bo'ladi. O'zingizning hujjatingizga kiritishingiz kerak bo'lgan narsalarni yozing.
  • Aksariyat kompaniyalar mualliflik huquqi, kelishuvga o'zgartirishlar kiritish va qonunlarni tartibga solishni o'z ichiga oladi.
  • Mahsulotlarni sotadigan barcha kompaniyalar daromadlarni qaytarish, qaytarish va yo'qotishlarni qoplashni o'z ichiga olishi kerak.
  • Xizmatlarni taklif qiladigan har qanday kompaniya xizmat ko'rsatishni to'xtatishni o'z ichiga olishi kerak.
  • Agar siz boshqa saytlarga havola qilsangiz, saytlarni ta'minlash havolasini qo'shishni xohlaysiz.
  • Agar o'z saytingizda sharhlarga ruxsat bersangiz, siz tuhmat kabi narsalar uchun javobgarligingizni cheklaydigan qoidani kiritishingiz kerak. [3] X tadqiqot manbai
Shartlaringizni ishlab chiqishga tayyorlanmoqda
Umumiy shartlarni aniqlang va ko'rib chiqing. Siz Internetda umumiy shartlar va shablonlarni topishdan boshlashingiz mumkin. Siz ularni hatto Buyuk Britaniya singari muayyan mamlakatlar uchun moslashtirilgan holda topishingiz mumkin. [4] Dastlabki ro'yxatingizga murojaat qilib, shablonlardan kerakli ma'lumotlarni toping. Siz o'zingizning holatingizga mos keladigan narsalarni aylantirib, noto'g'ri narsalarni belgilashingiz uchun shablonlarni chop etishni xohlashingiz mumkin. Ularni kompyuter hujjatlariga joylashtirish ham yaxshi ishlashi mumkin.
  • Har bir ish boshqacha ekanligini yodda tuting. Aynan shuning uchun umumiy shablondan foydalanganda, siz har doim qaysi jihatlarga tegishli ekanligini va sizning biznesingizga taalluqli bo'lmagan narsalarni sinchkovlik bilan o'rganib chiqasiz. Hech qachon umumiy shablonni yaxshilab o'qimasdan ishlatmang.
Shartlaringizni ishlab chiqishga tayyorlanmoqda
Shunga o'xshash kompaniyalarning namunaviy shartlarini toping va ko'rib chiqing. Umumiy shablonni ko'rib chiqqandan so'ng, o'zingiznikiga o'xshash kompaniyaning shartlari va shartlarini ko'rib chiqing. Masalan, agar siz mahsulotlarni Internetda sotsangiz, siz onlayn-do'konlarning shartlari bilan tanishishingiz mumkin. [5] Agar sizning biznesingiz xizmat ko'rsatadigan bo'lsa (masalan, isitgichlar va konditsionerlarni o'rnatish), obro'li isitish va konditsioner kompaniyasining veb-saytiga tashrif buyuring va uning shartlarini ko'rib chiqing. Siz o'zingizning holatingizga mos keladigan narsalarni aylana olishingiz va noto'g'ri narsalarni belgilashingiz uchun shartlarni va shartlarni chop etishni xohlashingiz mumkin.

Shartlaringizni ishlab chiqish

Shartlaringizni ishlab chiqish
Namunalaringizga murojaat qiling. Kompaniyangizning ehtiyojlarini ko'rib chiqqandan va barcha tadqiqotlaringizni o'tkazgandan so'ng, siz o'z shartlaringizni va shartlaringizni ishlab chiqishga tayyormiz. To'plagan shartlaringizga murojaat qilib, kompaniyangizga tegishli bo'lgan ba'zi jumlalarni yoki butun paragraflarni tanlang va tanlang. Agar siz aniq ishlaydigan namunani topsangiz, uni to'liq ishlatishdan bepul foydalaning. Bunday holda siz o'zingizning namunangizni kuzatib borishingiz va o'zingizning shartlaringizni o'zingizning ushbu hujjatdan tayyorlashingiz mumkin.
  • O'zingiznikiga o'xshash kompaniyalarning namunalari eng yaxshi ishlaydi.
  • O'zingizning namunalaringizdan foydalanib, siz oldin keltirilgan barcha asosiy T & C hududlarini (mahsulotlar va xizmatlar kabi) ko'rib chiqishingiz va o'zingizning T & C-ni yaratishda namunada aniqlangan ma'lumotlardan foydalanishingiz mumkin.
Shartlaringizni ishlab chiqish
Sizning biznesingiz mijozga qanday mahsulotlar va / yoki xizmatlarni taqdim etishini aniqlang. Mahsulotlar va xizmatlardan boshlanib, chalkashlikka olib keladigan har qanday atamani, masalan, jismoniy mahsulotlar yoki xizmatlarga nisbatan "tovarlar" dan foydalanish kabi belgilashga ishonch hosil qiling. Bunga qo'shimcha ravishda, ushbu mahsulotlar va xizmatlarga nisbatan siyosatingiz mijozga qanday etkazilishi haqida ma'lumotni kiritishingiz kerak.
  • Masalan, "X mahsulotini qaytarish siyosati bizning veb-saytimizda mavjud va u barcha hisob-fakturalarda va bayonnomalarda chop etilgan."
  • Namunalardan har qanday ma'lumotni o'zingizning biznesingiz mahsulotlari va xizmatlariga moslang.
Shartlaringizni ishlab chiqish
Narxlar va to'lovlarni to'lash bilan bog'liq shartlarni aytib bering. To'lovni qaysi turini qabul qilganingiz, qachon to'lash kerakligi va o'z vaqtida yoki to'g'ri miqdorda to'lov amalga oshirilmasa nima bo'lishini ko'rsatadigan bo'limingiz bo'lishi kerak. Bundan tashqari, siz narx nima va nimani o'z ichiga olmasligini (masalan, narx soliqlar va to'lovlarni o'z ichiga oladimi-yo'qmi) ma'lumotni kiritishingiz kerak. Narxlarning oshishi mumkin bo'lgan har qanday ma'lumot bu erda bo'lishi kerak.
  • Ushbu bo'limda, shuningdek, daromadlarni qaytarish, qaytarish va yo'qotishlar to'g'risidagi ma'lumotlar mavjud. [6] X Tadqiqot manbasi Agar siz qaytib kelishni qabul qilsangiz, mijozlaringizni qaytarib berish siyosati to'g'risida xabardor qilishni xohlaysiz (masalan, sotib olingandan keyin 30 kun). Agar siz to'lovni qaytarib bersangiz, mijozlarga shartlarni bilishingiz kerak.
  • Shuningdek, yo'qotishlardan voz kechish haqida ogohlantirishni ham qo'shishingiz mumkin. Rad etish - bu mijozlarga ma'lum turdagi yo'qotishlar uchun javobgar emasligingizni bildiradigan bayonot. [7] X Tadqiqot manbasi Masalan, siz qaytarib yuborilgan mahsulotlarga javobgar emasligingizni ko'rsatadigan voz kechish shartini kiritishingiz mumkin. [8] X tadqiqot manbai
Shartlaringizni ishlab chiqish
Kafolatlar va kafolatlarni aniqlang. Har qanday kafolatlar yoki kafolatlarning shartlarini, shu jumladan ularning amal qilish muddati va ularni qanday shartlar bekor qilishi mumkinligini belgilang. [9]
Shartlaringizni ishlab chiqish
Mualliflik huquqi haqida eslatma bering. Asl asarlaringizni himoya qilish uchun mualliflik huquqiga oid eslatmalar berishingiz kerak. Mualliflik huquqiga oid ogohlantirish shunchaki dunyoga sizning ishingiz asl va mualliflik huquqi to'g'risidagi qonun bilan himoyalanganligini aytadi. Mualliflik huquqiga oid ogohlantirishda quyidagilar bo'lishi kerak: "mualliflik huquqi" so'zi va doirada (")" (") so'z, shuningdek nashr etilgan sana va muallifning va / yoki mualliflik huquqining egasining ismi. [10] Agar sizda biron bir savdo belgisi bo'lsa, uni veb-saytingizda ham qayd etishingizga ishonch hosil qilishingiz kerak.
  • Agar sizning biznesingiz mijozlar joylashtirishi mumkin bo'lgan veb-sayt yoki ijtimoiy mediaga tegishli bo'lsa, siz o'zingizning intellektual mulkingiz nima ekanligini va agar biror narsa bo'lsa, mijozning intellektual mulki bo'lib qolishini farqlashingiz kerak.
Shartlaringizni ishlab chiqish
O'zaro munosabatlarni qanday tugatish haqida ma'lumot bering. Mijozlar sizning biznesingiz bilan munosabatlarini qanday qilib bekor qilishi mumkinligi haqida ma'lumotni kiritishingiz kerak. Bunga hisobni qanday yopish yoki bekor qilish, shuningdek, mijozga ko'rsatayotgan har qanday xizmatni bekor qilish kiradi. [11]
Shartlaringizni ishlab chiqish
Mas'uliyatni cheklang. Korxonalar turli xil narsalar uchun javobgar bo'lishlari mumkin, agar ularning T&C javobgarlikni cheklaydigan aniq tillarga ega bo'lmasa. [12] Masalan, sizning sport zalingiz bo'lsa, o'zingizning mol-mulkingizga zarar etkazadigan odamlar uchun javobgar emasligingizni aytib, javobgarligingizni cheklashni xohlaysiz. Siz javobgar bo'lmasligingiz kerakligini ko'rsatadigan voz kechish qoidasini qo'shing.
  • Boshqa misol sifatida, agar sizning biznesingiz veb-sayt yoki ijtimoiy mediani o'z ichiga olsa, siz uchinchi tomon tomonidan berilgan sharhlarning to'g'riligi uchun javobgar emasligingizni tushuntirishni istaysiz. Shuningdek, siz ushbu sharhlarni ma'qullamasligingizni bildirishi mumkin. [13] X tadqiqot manbai
  • Javobgarlikning yana bir keng tarqalgan turi bu shaxsiy ma'lumotlarning o'g'irlanishi. Agar siz mijozlarning ma'lumotlarini xavfsiz saqlamasangiz, siz ushbu o'g'irlik tufayli etkazilgan zararlar uchun javobgar bo'lasiz. Ammo, agar mijoz xavfsiz paroldan foydalanmasa, ma'lumot o'g'irlanishi uchun javobgarlikni rad etadigan javobgarlikni o'z ichiga olishi mumkin.
  • Voz kechish sizni jabrlangan tomonning da'vosidan to'liq himoya qilmaydi, ammo bu sizning zararingizni minimallashtirishi mumkin. X tadqiqot manbai
Shartlaringizni ishlab chiqish
Ishingizni ko'rib chiqish uchun advokat xizmatiga murojaat qiling. Shartnomalar bo'yicha ixtisoslashgan advokat sizning shartlaringiz va shartlaringizni o'zingizni va biznesingizni himoya qilish uchun kerak bo'lgan hamma narsani o'z ichiga olishi mumkin. Shuningdek, u sizning hujjatingiz amaldagi shartnoma qonunlariga mos kelishiga ishonch hosil qilishi mumkin. Shartnoma qonunlari haqida ko'proq ma'lumot olishingiz mumkin onlayn .

Maxfiylik siyosatining qonuniy talablarini tushunish

Maxfiylik siyosatining qonuniy talablarini tushunish
Maxfiylik siyosatiga ehtiyoj borligini aniqlang. Agar siz mijozlardan shaxsiy ma'lumotlarni to'plasangiz, ular tranzaktsiyalar orqali yoki veb-sayt yoki ijtimoiy media sahifasiga tashrif buyurganingizda, sizda maxfiylik siyosati bo'lishi kerak. Siyosat bu foydalanuvchilarga o'z ma'lumotlarini qanday to'plash, foydalanish, almashish va himoya qilish haqidagi va'dalaringizdir. [15] Federal Savdo Komissiyasi (FTC) AQShda maxfiylik masalalarini tartibga soladi. Agentlik maxfiylik va unga oid siyosatning muhimligini muhokama qiladi FTC veb-sayti . Kichik biznes ma'muriyati (SBA) shuningdek, maxfiylik va maxfiylik siyosatining muhimligini tan oladi SBA veb-sayti .
Maxfiylik siyosatining qonuniy talablarini tushunish
Maxfiylik siyosatidagi qoidalar turlarini tushuning. Maxfiylik siyosatida bir nechta turli xil qoidalar mavjud. Bular quyidagi ta'minot turlarini o'z ichiga oladi, lekin ular bilan cheklanmaydi: [16]
  • Siz qanday ma'lumotlarni to'playsiz. Siz elektron pochta manzillari yoki telefon raqamlari, manzillar, kredit kartalari raqamlari yoki ijtimoiy xavfsizlik raqamlari kabi nozik ma'lumotlarni to'plashingiz mumkin.
  • Siz to'plangan ma'lumotlardan qanday foydalanasiz. Siz ma'lumotlardan mijozlar bilan yaxshiroq aloqa o'rnatish yoki ularga yangi mahsulotlar olib kelish uchun foydalanishingiz mumkin.
  • Agar siz ma'lumotni boshqalarga va kimga oshkor qilsangiz. Masalan, agar siz mijozlarga ma'lumot taqdim etgan transport kompaniyasidan foydalansangiz, siz ushbu ma'lumotni maxfiylik siyosatingizga kiritishingiz kerak bo'ladi.
  • Sizning xohishingiz bilan siyosatni o'zgartirishingiz mumkin. O'z siyosatingizni o'zgartirish huquqini saqlab qolish muhimdir. [17] X tadqiqot manbai
  • Jurnal ma'lumotlari bilan ta'minlash. Bunday ta'minot foydalanuvchilarga ma'lum ma'lumotlar ular foydalanayotgan brauzerda va siz foydalanadigan serverda qayd etilganligini anglatadi. [18] X tadqiqot manbai
  • Cookie haqida gap. Veb-saytlar odatda cookie fayllarini kompyuterlarda saqlaydi va ushbu turdagi ma'lumotlar foydalanuvchilarni bunday xabardor qiladi. X tadqiqot manbai
  • Maxfiylik savollari yoki xavotirlari bo'lgan foydalanuvchilar uchun aloqa ma'lumotlari. Foydalanuvchilarga sizning siyosatingiz haqida biron bir savol bo'lsa, siz bilan bog'lanish usulini taqdim etishingiz kerak.
  • Agar siz 13 yoshdan kichiklarga xizmat qilsangiz, ularga tegishli qoidalar. Agar sizning veb-saytingiz 13 yoshdan kichiklarga xizmat qilsa, siz bolalar uchun maxfiylik qoidalarini o'rganishingiz kerak. [20] X tadqiqot manbai Ushbu qoidalarni o'qish uchun Federal Savdo Komissiyasining veb-saytiga tashrif buyurishingiz mumkin.
  • Sog'liqni saqlash kompaniyalari uchun ko'rsatmalar. Agar sizning kompaniyangiz tibbiy xizmatlarni aholiga taqdim etsa, sizdan tibbiy sug'urta uchun javobgarlik va javobgarlik to'g'risidagi qonun (HIPAA) maxfiylik siyosati talab qilinishi mumkin. HIPAA maxfiylik siyosati bilan bog'liq qoidalar haqida Sog'liqni saqlash va odamlarga xizmat ko'rsatish bo'limining veb-saytiga tashrif buyurib bilib olishingiz mumkin.
Maxfiylik siyosatining qonuniy talablarini tushunish
Bajarishingiz mumkin bo'lgan narsadan ko'proq va'da bermaganingizga ishonch hosil qiling. Maxfiylik siyosatidagi keng tarqalgan xato bu "biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni uchinchi tomon bilan baham ko'rmaymiz" kabi so'zlarni aytishdir. Afsuski, savdo operatsiyalari va onlayn operatsiyalarning tabiati tufayli, ushbu ma'lumotni ba'zi bir almashishni oldini olishning imkoni yo'q. Masalan, mijozdan kredit karta to'lovini amalga oshiradigan bank kamida mijozning ba'zi ma'lumotlariga ega bo'lishi kerak. Bunday bayonotlar qilish sizga qiyinchilik tug'dirishi mumkin, shuning uchun maxfiylik siyosatingizni advokat tomonidan ko'rib chiqilishi muhimdir. [21]
Maxfiylik siyosatining qonuniy talablarini tushunish
Nufuzli manbalardan namunaviy maxfiylik siyosatini toping va ko'rib chiqing. Turli kompaniyalarning maxfiylik siyosatini olish uchun istalgan qidiruv tizimiga "maxfiylik siyosati" ni kiriting. [22] Yahoo maxfiylik siyosati faqat bitta yaxshi namunadir. [23] [24] Bundan tashqari, shablonlarni olish uchun boshqa saytlarga, masalan yaxshiroq biznes byurosi yoki kichik biznes assotsiatsiyasiga murojaat qilishingiz mumkin. [25] .

Maxfiylik siyosatini ishlab chiqish

Maxfiylik siyosatini ishlab chiqish
O'zingizning shaxsiy maxfiylik siyosatingizni namunalar uchun ko'rsatma sifatida foydalaning. Qoidalarni chop etish yoki ularni kompyuter hujjatiga yopishtirish oson bo'lishi mumkin. Boshqa maxfiylik siyosatini ko'rib chiqayotganda, sizning holatingizga nima tegishli emasligini va nimaga tegishli emasligini qayd eting. [26] Aniq foydalanib bo'lmaydigan har qanday narsani bekor qiling. Sizning vaziyatingizga mos keladigan har qanday narsani saqlang. Qo'llaniladigan narsalarni ko'rib chiqing, ammo vaziyatingizga mos keladigan tarzda o'zgartirish kerak. Namunalarni ko'rib chiqqandan va qayd etgandan so'ng, o'zingizning shaxsiy maxfiylik siyosatingizni yaratish uchun eslatmalaringiz va namunangizdan foydalaning.
  • Siz to'playdigan ma'lumot va uni qanday ishlatish va oshkor qilishni muhokama qiladigan qoidalar sizning kelishuvingizda bo'lishi kerak. X tadqiqot manbai
  • Siz siyosatni o'zgartirishingiz mumkinligi to'g'risida maqola sizning kelishuvingizda bo'lishi kerak. [28] X tadqiqot manbai
  • Brauzerlar va serverlarga ma'lum ma'lumotlarning kirishi sharti sizning roziligingizda bo'lishi kerak (ya'ni jurnal ma'lumotlarini taqdim etish). X tadqiqot manbai
  • Cookie fayllarini ularning kompyuterlarida saqlashingiz mumkinligi to'g'risidagi gapga, shuningdek, kiritilgan bo'lishi kerak. [30] X tadqiqot manbai
Maxfiylik siyosatini ishlab chiqish
Siyosatni belgilang. Mijozlarning shaxsiy ma'lumotlarini qanday to'plash, boshqarish va undan qanday foydalanishni aniq tushuntirishingiz kerak. Agar siz to'lovlarni qayta ishlash uchun Internetdan foydalansangiz (ko'pchilik korxonalar buni amalga oshirsa) yoki mijozlar ma'lumotlarini to'plash uchun so'rovlar va boshqa marketing vositalaridan foydalansangiz ayniqsa muhimdir. [31]
  • Agar siz veb-saytingizni va / yoki ijtimoiy mediyangizni o'z ichiga olgan maxfiylik siyosatini yozayotgan bo'lsangiz, siz cookie-fayllar siyosati (veb-saytingiz mijozlaringizni ko'rib chiqish ma'lumotlarini qanday saqlaydi) va mijozlar haqidagi ma'lumotlarni boshqalarga qanday ulashishingizni ham tushuntirib berishingiz kerak.
  • Agar sizning biznesingiz 13 yoshdan kichik bolalardan ma'lumot yig'adigan bo'lsa, siz shuningdek COPPA (bolalarning onlayn maxfiyligini himoya qilish to'g'risidagi qonun) ga rioya qilishingiz kerak. [32] X ishonchli manbalar Federal Savdo Komissiyasi Istiqlolchilar huquqlarini himoya qilishga qaratilgan AQShning mustaqil hukumat agentligi FTC veb-saytida ushbu qoidaga rioya qilish bo'yicha foydali maslahatlar mavjud.
Maxfiylik siyosatini ishlab chiqish
Mijozga tanlov taklif qiling. Yaxshi maxfiylik siyosati mijozlarga sizning ma'lumotlaringiz bilan nima qilishingizni tanlash imkoniyatini beradi. Masalan, siz mijozlarga kelajakdagi aloqalarni rad etishni taklif qilishingiz mumkin; AQShda CAN-SPAM ACT onlayn aloqani rad etish yoki obunani bekor qilish xususiyatiga ega bo'lishini talab qiladi. [33]
  • Ushbu ma'lumotlarga kirishni ta'minlang. Mijozlaringiz to'plangan ma'lumotlarni ko'rib chiqishlari, xatolarni o'zgartirishlari yoki tuzatishlari va biron-bir sababga ko'ra ma'lumotlarni o'chirishingizni so'rashlari kerak.
  • Shikoyat yoki shikoyat yuborish usulini ko'rsating. Mijozlar o'zlarining ma'lumotlari bilan bog'liq har qanday tashvish yoki shikoyatlar bilan siz bilan bog'lanishini aniq va osonlashtirishi kerak.
Maxfiylik siyosatini ishlab chiqish
Ma'lumotlarning xavfsizligini ta'minlang. Mijozlaringizning ma'lumotlarini qanday to'plashingiz va xavfsizligingiz to'g'risida aniq va aniq ma'lumot bering. Ba'zi hollarda, sizning mijozlaringizning barcha ma'lumotlari qanday to'planishini bilmaslik ham mumkin, ayniqsa sizning biznesingiz mobil ilovalar va bulutli saqlash kabi vositalardan foydalansa. FTC sizga qanday va nimani yig'ayotganingizni va saqlayotganingizni aniqroq tushunishga yordam berish uchun onlayn qonunchilik sohasida ixtisoslashgan advokat yoki axborot texnologiyalari mutaxassisi bilan gaplashishingizni tavsiya qiladi. [34]
Maxfiylik siyosatini ishlab chiqish
Yangilanishlarni taqdim eting. Sizning maxfiylik siyosatingiz u o'zgarishi mumkinligini ta'kidlashi kerak va ushbu siyosatga aniq va kirish uchun o'zgartirishlar kiritishi kerak. Masalan, siz o'zgartirishlar to'g'risida elektron pochta xabarini yuborishingiz yoki ijtimoiy media hisoblaringizga yangilangan havolani yuborishingiz mumkin.
Maxfiylik siyosatini ishlab chiqish
Ishingizni ko'rib chiqish uchun advokatni saqlang. Maxfiylik to'g'risidagi qonunlarga ixtisoslashgan advokat sizning siyosatingizda o'zingizni va biznesingizni himoya qilish uchun kerak bo'lgan barcha narsalarni o'z ichiga olishi mumkin. U shuningdek sizning hujjatingiz mavjud maxfiylik qonunlariga mos kelishiga ishonch hosil qilishi mumkin. Maxfiylik qonunlari haqida ko'proq ma'lumotni ushbu saytdan olishingiz mumkin Kichik biznes boshqaruvi veb-sayti .
O'zingizning shartlaringizni va maxfiylik siyosatingizni yaratganingizdan so'ng, har doim hisob-fakturalar va imzolar cheklovlarini tushunishi kerak bo'lganlar bilan aloqa qilishni unutmang. Shuningdek, barcha mijozlar buni tushunishiga va rozi bo'lishlariga ishonch hosil qiling.
Yuqorida keltirilgan ma'lumotlar qonun bilan bog'liq bo'lgan umumiy ma'lumotlarni tashkil qiladi. Qiladi emas yuridik maslahat. Agar siz yuridik maslahat so'rasangiz, advokatdan maslahat olishingiz kerak.
Hamma huquqiy shakllar va shablonlar bir xilda yaratilmaydi. Onlayn ba'zi andozalar amaldagi qonunlarga mos kelmasligi mumkin. Namunaviy hujjatlarni aniqlashda va Internetda ularga ishonishda ehtiyot bo'ling.
permanentrevolution-journal.org © 2020